افتتاحیه رویداد از صفر به یک، از دانشجویی به کارآفرینی

فهرست مطالب

افتتاحیه رویداد از صفر به یک در تاریخ دو‌شنبه 8 اردی‌بهشت 1404 در زمان مقرر اعلام شده، از ساعت 15 الی 18 در مکان سالن سمیناردانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار گردید.

 

ایده برگزاری رویداد از صفر به یک چگونه شکل گرفت؟

ایده شکل‌گیری رویداد «از صفر به یک» در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، از آنجایی آغاز شد که نیاز دانشجویان رشته کارآفرینی به آشنایی با فرآیندها و کسب مهارت‌های لازم جهت راه‌اندازی و ورود به حوزه کسب‌وکار، شناسایی گردید. از این رو شتاب‌دهنده تریگ‌آپ تصمیم گرفت در همکاری با دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، رویدادی را تحت عنوان “از صفر به یک” برگرفته از کتاب صفر به یک پیتر تیل، در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران جهت پاسخ به این نیازهای برگزار نماید.

در این راستا، براساس اطلاعات آماری استخراجی از فرم‌های ارتباطی که دانشجویان برای ثبت ایده در تریگ‌‌آپ تکمیل نموده بودند، تصمیم به برگزاری رویداد از صفر به یک گرفته‌شد. در رویداد از صفر به یک، متقاضیانی که طرح خود را برای شرکت در این رویداد ارسال کرده بودند، از دانشجویان دکتری و ارشد دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران بودند.

پس از انتخاب مکان برگزاری، با همکاری‌های انجام شده با خانم دکتر وهابی، استاد و عضو هیئت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، هماهنگی‌های لازم برای رزرو سالن اجرا متناسب با زمان‌بندی در نظر گرفته‌شده، انجام پذیرفت. از جمله همکاری‌های دیگری که دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با همراهی خانم دکتر وهابی در برگزاری این رویداد با ما داشت، فراهم‌سازی بستر استفاده از کانال‌های مارکتینگی دانشگاه (از جمله شبکه های اجتماعی) و اطلاع‌رسانی رویداد بود.

شایان به ذکر است که آقای حجت خالقی، مدیر راهبری شتاب‌دهنده تریگ‌آپ، ایده‌ی طراحی رویداد از صفر به یک را عهده‌دار بود. در فاصله باقی‌مانده از زمان اطلاع‌رسانی رویداد تا اجرایی شدن آن نیز آقای محمد‌سعید جواهریان، مدیر محصول تریگیت و همچنین آقای فرهاد طاهری، مدیر عملیات شتاب‌دهی شتاب‌دهنده تریگ‌آپ به نمایندگی از شتاب‌دهنده تریگ‌آپ در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران ، به مشاوره و آموزش دانشجویان جهت فراهم‌سازی فایل‌های ارائه و پیچ‌دک‌های آن‎‌ها متناسب با شاخص‌های داوری رویدادهای ایده‌پردازی پرداختند. در این بین ایشان مسئولیت راهبری و هماهنگی‌های لازم با بیش از 30 تیم دانشجویی را در قالب جلسات حضوری و تلفنی را نیز عهده‌دار بود.

زمان برگزاری رویداد از صفر به یک

افتتاحیه رویداد از صفر به یک در تاریخ دو‌شنبه 8 اردی‌بهشت 1404 در زمان مقرر اعلام شده، از ساعت 15 الی 18 در مکان سالن سمیناردانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار گردید. از جمله نکات شاخص ومسرت‌بخش این رویداد استقبال بی‌نظیر دانشجویان بود که از همان دقایق اولیه و حتی قبل از آن شاهد بودیم. این استقبال که به گفته مسئولین دانشگاه در سال‌های اخیر تا حدی کم‌نظیر بوده، به گونه‌ای که برخی از دانشجویان و تیم‌های ارائه‌دهنده از حدود نیم ساعت قبل ازشروع رویداد در سالن سمینار حاضر شده و رویداد بدون هیچ تاخیری در ساعت 15 آغاز گردید.

سخنرانان مراسم افتتاحیه رویداد از صفر به یک

در این رویداد آقای محمدسعید جواهریان، مدیر محصول تریگیت، به توضیح مسیر زمانی و آموزش‌های هفتگی رویداد از صفر به یک پرداخت. شایان به ذکر است که رویداد از صفر به یک در 6 هفته‌ی آموزشی برگزار خواهدشد و تیم‌های منتخب در این رویداد در پایان هفته‌ی ششم، طرح خود را در برابر داوران و سرمایه‌گذاران، ارائه‌ خواهند داد.

سخرانی محمدسعید جواهریان در رویداد از صفر به یک

 

در بخش دوم از رویداد از صفر به یک، دکتر کمال سخدری، معاون علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، دانشگاه را به خواستگاه نوآوری تشبیه کرد و در این رابطه برای تیم‌های حاضر در رویداد، سخن گفت.

سخرانی کمال سخدری در رویداد از صفر به یک

در بخش سوم رویداد از صفر به یک، جناب آقای محمدصادق سبحانی، مدیرعامل شتاب‌دهنده تریگ‌آپ، از نقش شتاب‌دهنده به عنوان موتور محرک زیست‌بوم فناوری سخن گفت و در نهایت، خدمات و پرتفوی تریگ‌آپ را در طی 10 سال گذشته، بررسی کرد.

سخرانی محمدصادق سبحانی در رویداد از صفر به یک

همچنین از بنیان گذاران استارتاپ‌های 3D Fast و َAirsheet دعوت شد تا تجربیات مسیر کارآفرینی خود را به حاضرین، انتقال بدهند.

و در انتهای رویداد از صفر به یک، ویدیو معرفی طرح‌های منتخب راه‌یافته به رویداد، برای حضار داخل سالن پخش شد.

مسیر آموزشی رویداد از صفر به یک

شایان به ذکر است که رویداد صفر به یک در 6 هفته‌ی آموزشی برگزار خواهدشد و تیم‌های منتخب در این رویداد در پایان هفته‌ی ششم، طرح خود را در برابر داوران و سرمایه‌گذاران، ارائه‌ خواهند داد.

از نکات مثبت افتتاحیه رویداد صفر به یک میتوان به فضای شبکه‌سازی در انتهای رویداد اشاره کرد که افراد حاضر در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، توانستند تعاملات خوبی را در راستای گسترش کار خود داشته‌باشند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *